SprintPlus helpt kinderen, jongeren en volwassenen met lees-, schrijf- en spellingsproblemen zoals dyslexie."Door SprintPlus voelt mijn zoontje (12 jaar) zich weer goed op school. Hij valt op door wat hij kan met de computer en niet meer door wat hij niet of moeilijk kan."

Eva Van Dorpe

SprintPlus, de beste keuze.

SprintPlus groeit met je mee. Van jongs af aan kan SprintPlus ingezet worden om te remediëren en te oefenen. Je kunt er teksten of lessen mee voorbereiden. Ook bij het aanleren van vreemde talen kan SprintPlus gebruikt worden. In het voortgezet en hoger onderwijs is het een handig hulpmiddel bij het studeren. Volwassenen met leesproblemen kunnen er eveneens veel baat bij hebben.

SprintPlus bevordert de motivatie en de zelfstandigheid bij lezen en schrijven, zowel op school als daarbuiten.Producten

Nieuws

Citaat Eva

Ontdek hoe groot de impact van de leraar is en leer alle SprintPlus.online-functies kennen

Vorige week 5 oktober hebben we de dag van de leraar gevierd. Een goed moment om stil te staan bij de grote impact van leraren op hun leerlingen. In onze whitepaper benadrukt Eva Roegiers het belang van de leraar. Leerlingen zijn heel loyaal naar leraren toe. Dit vertaalt zich ook naar het gebruik van (voorlees)software… Read More »

Lees meer >
Cover inspiratienamiddag

Tips voor een vlotte organisatie op school

Bij de schoolstart komen er duizend-en-een dingen kijken. Van kleine praktische zaken tot grote strategische overwegingen. Eén van de tips uit onze whitepaper is het belang van een vlotte organisatie. Hierin suggereert Annemie Vandamme dat de zorgcoördinator, de ICT-coördinator of de logopedist vooraf de voorleessoftware moeten aanleren. Idem voor het gebruik van digiboeken. Ze geeft… Read More »

Lees meer >