Examengids

Er komt heel wat bij kijken wanneer je examens digitaal wil afnemen. Hoe zetten leerkrachten examens het best klaar? Kunnen leerlingen examens maken op een spiekvrije manier? 

We hebben tips en praktische voorbeelden verzameld en in een examengids met checklist gegoten. We hopen jullie hiermee te ondersteunen en te inspireren. Download hem hier en deel gerust als je denkt dat hij iemand kan helpen. Heb je zelf een tip die anderen kan helpen? Laat het ons weten, dan werken we de gids bij.

Spellingscontrole

De SprintPlus-spellingscontrole zit vanaf nu ook in de onlineversie. Typ je in een pdf-bestand? Dan krijg je hulp van SprintPlus. Bekijk het instructiefilmpje en kom te weten hoe je hem aanzet en uitzonderingen toevoegt. De controle in tekstbestanden komt er snel aan.

Het gebeurde soms dat een bestand corrupt werd bij het opslaan. Dit zou opgelost moeten zijn in deze nieuwe versie van SprintPlus.online.

Waarom updaten?

SprintPlus staat niet stil. We verbeteren de software en voegen nieuwe functies toe. Die gieten we dan in een nieuwe update. Bekijk of je de laatste versie van SprintPlus hebt. De Windowsversie SprintPlus 3 kan je hier steeds updaten. Gebruik je SprintPlus.online? Dan werk je steeds in de laatste versie.

Werk je in de laatste versie en spot je een fout? Laat het ons dan weten. Onze collega’s van support helpen je graag verder.