Nieuwe functies in SprintPlus.online

Woordpauzes in SprintPlus.online

Er is een typische SprintPlus-functie toegevoegd aan SprintPlus.online en de WebSprinter. Vanaf nu kan je ook in de onlineversie woord- en zinspauzes inlassen. 

Bepaal zo het tempo van de voorleesstem (bij voorleesinstellingen) én het ritme. Pas het voorlezen aan naar wat jij echt nodig hebt. Pauzes na een woord en een zin bieden iets meer tijd om te verwerken wat je net hebt gehoord. Dit is extra interessant bij het aanleren van (vreemde) talen.

Eigen teksten

Je hebt het misschien al opgemerkt, maar bij “Mijn bestanden” zie je een icoon met een plus. Hiermee kan je een nieuw document opslaan, openen en beginnen typen. Je vindt er alle hoofdfuncties terug die je in bijvoorbeeld Microsoft Word of Google Docs terugvindt: lettertype en -stijl aanpassen, opsomming en nummering. We zijn bovendien volop bezig met de integratie van de woordvoorspeller in de onlineversie. We houden jullie graag op de hoogte.

Neem alvast een kijkje op SprintPlus.online. Heb je nog geen login? Vraag jouw demo voor de SprintPlus.online webapp aan bij onze verdelers. Zij bezorgen je eerstdaags de inloggegevens.