Slimme woordvoorspeller Skippy in SprintPlus.online

Skippy in SprintPlus.online

Het einde van het schooljaar is in zicht. Dat betekent alle hens aan dek: taken en eindwerken moeten ingediend worden en de examenperiode is aangebroken. Desondanks hopen we een beetje druk van de ketel te halen. SprintPlus.online bevat vanaf nu ook onze slimme woordvoorspeller Skippy.

Gebruik de Skippy-woordvoorspeller voor:
✓ Tijdswinst.
✓ Betere tekststructuur.
✓ Minder fouten.

Wanneer je teksten schrijft, houdt de woordvoorspeller rekening met woorden in een logische volgorde. In de tweede kolom stelt Skippy woorden voor waarbij rekening gehouden wordt met (dyslectische) spellingsfouten en typo’s. Ook als je een fout tikt maakt SprintPlus correcte voorspellingen. SprintPlus zal het juiste woord voorspellen bij bv. ‘kompjoeter’.

Wil je Skippy gebruiken in SprintPlus.online? Schakel hem in bij “Instellingen” en vink “Skippy (woordvoorspeller)” aan. Zo zie je Skippy opduiken in je bestand. Bekijk het instructiefilmpje hieronder voor alle informatie.

Aan welke voorwaarden moet jouw laptop of tablet voldoen?

Misschien ben je onlangs bevraagd over welke laptops, tablets of Chromebooks jouw school nodig heeft? Je hebt uiteraard niet altijd tijd of zin om dit uit te pluizen. Daarom hebben we de technische minimumvereisten voor SprintPlus opgelijst. Bekijk aan welke voorwaarden laptops en tablets moeten voldoen.

Update installatieversie SprintPlus 3

Er is ook een update van de installatieversie van SprintPlus 3. De update bevat verbeteringen voor OCR en enkele oplossingen voor bugs zoals het ‘opslaan als’ probleem. Installeer de gratis update via onze supportpagina.